Actueel SD

Felle brand verwoest schuur Bruinisse

Een felle brand heeft een schuur aan de Dorpsweg in Bruinisse afgelopen nacht volledig verwoest. Er raakte niemand gewond.

De brand werd rond 03.25 uur ontdekt en was bij aankomst van de brandweer uitslaand. Een auto en een tractor konden nog snel uit de schuur worden gehaald, maar de brandweer kon niet voorkomen dat het pand volledig afbrandde. Wel kon de brandweer overslag naar een tweede loods, een bijgebouwtje en het woonhuis voorkomen. Rond 04.30 uur liet de brandweer weten dat de brand onder controle was. Het blussen zorgde voor veel rookontwikkeling. Een Adviseur Gevaarlijke Stoffen is dan ook opgeroepen. In de omgeving van de brand is de stroom uitgevallen. De netbeheerder is ter plaatse om de storing te verhelpen. Er zijn twee blusvoertuigen, een ladderwagen en een waterwagen ingezet. (bron Provicomnieuws)

dinsdag 23 april 2019