Sport

Van der Linden (MZC’11) mist mogelijk nog (cruciaal) duel

Jesse van der Linden mist mogelijk weer een wedstrijd van MZC’11. Hield een schorsing de Scharendijkse voetballer hem van de wedstrijd tegen Bruse Boys (1-7), voor het (cruciale) duel met Krabbendijke heeft hij last van een teenblessure.

De linkspoot werd tegen Bruse Boys node gemist en MZC’11-trainer Edwin Kriens kan Van der Linden zaterdag 20 april nog beter gebruiken. Krabbendijke staat op de twaalfde plaats (nacompetitie voor lijfsbehoud), MZC’11 heeft drie punten meer. Ex-MZC’11-voetballer Ingmar Quist mist de topper van zijn huidige ploeg Bruse Boys tegen koploper Terneuzense Boys. Voor werk zit hij in Canada. Martijn Lindhout en Michel Maaskant zitten nog steeds in de ziekenboeg.
Derdeklasser ZSC’62 speelt thuis tegen Klundert zonder Don van Vliet en Jean-Paul van der Weele (beiden geblesseerd) en de geschorste Mark Provoost).
In de vierde klasse B gaat FC De Westhoek naar VVC’68 zonder de geblesseerden Dennis Schuitemaker en Jelle Boogerd en de afwezigen Sebastiaan van de Berge, Wilco Jochem en David van der Neut. WIK’57 speelt bij SPS zonder Nick den Boer (blessure), Camiel Kleppe (bij Amstel Gold Race) en Pim Boot (weekend weg). Brouwershaven-speler Patrick Berrevoets ontbreekt als enige in de wedstrijd tegen DWO’15. Voor de thuiswedstrijd tegen Waarde mist SKNWK de geblesseerde Remco Veenboer. Mark Bleiji en Steven Padmos zijn twijfelgevallen.

vrijdag 19 april 2019