Sport

Janson matchwinner voor Kloetinge

Met een doelpunt in de negentigste minuut bezorgde Ramon Janson zijn ploeg Kloetinge drie punten.

De Zierikzeese voetballer deed dat in de 22e competitieronde in de eerste klasse B tegen Poortugaal. De goal van Janson betekende de 1-2. Luuk van Vossen uit Burgh-Haamstede viel tien minuten voor het einde in. Kloetinge deed lange tijd mee om het kampioenschap maar heeft inmiddels moeten toezien hoe koploper SHO zes punten meer heeft. Er zijn nog vier wedstrijden te gaan, maar Kloetinge is al wel zeker van deelname aan de nacompetitie.
Het Barendrecht van Bruenaar Yarick Dorst, die voor een seizoen heeft bijgetekend, blijft ook na zaterdag laatste in de tweede divisie na een 3-0-nederlaag tegen koploper AFC.
Scharendijkenaar Jeremy Hubregtse en Nieuwenhoorn hebben de koppositie in de tweede klasse D van het district West II weer moeten afstaan. Dit kwam door het 2-1-verlies tegen Hellevoetsluis en de overwinning van Neptunus-Schiebroek op Kethel Spaland.

maandag 15 april 2019