Sport

Afscheid Korpershoek en Olree van Forza met zege

In een wedstrijd, die het teken stond van het afscheid van Megan Korpershoek en Willemijn Olree, hebben de volleybalsters van Forza hun laatste tegenstander van het seizoen 2018/2019, RVC/Libanon, met 3-1 (25-13 25-20 25-18 17-25) verslagen.

Coach Mark van der Paal baalde enerzijds wel een beetje dat het geen 4-0 werd. ,,We begonnen ijzersterk, maar iedere set werd het iets minder.” Anderzijds stond het duel van zaterdag in sportzaal de Vanger in het teken van het afscheid van twee bovengenoemde speelsters. ,,Willemijn is een speelster die iedereen in zijn team wil hebben: een super sfeermaker. Bij Megan (slechts veertien lentes, red.) is het snel gegaan. Alles lijkt zo makkelijk te gaan bij haar.” Korpershoek (links op de foto) verhuist zoals deze bekend werd naar Spivo dat uitkomt in de tweede divisie.
Met de 4-0-zege eindigt Forza op de vierde plaats in de promotieklasse A, een punt minder dan de nummer drie.
De volleybalmannen van Forza speelden hun laatste wedstrijd in de derde divisie en verloren met 2-3 (19-25 25-21 16-25 25-20 6-15) van AVVA.

zondag 14 april 2019