Sport

Duiveland en SKNWK missen beiden kwartet voor derby

Voor de derby tussen Duiveland en SKNWK missen beide ploegen vier spelers.

Ralph Zegers (SKNWK) kan zaterdag 13 april in Oosterland geen beroep doen op Stefan Vermeer (geschorst), Simon van Dongen, Mark Bleiji en Remco Veenboer (allebei geblesseerd). Rohan de Geus (Duiveland), die met zijn ploeg tegen SKNWK kampioen kan worden, heeft het inmiddels gebruikelijke viertal aan de kant staan: Jelmer Stouten, Albert Verhoek, Matthias Wesdorp en Melvin Dooge. Ook FC De Westhoek mist een kwartet. Tegen Vosmeer zijn Jelle Boogerd, David van der Neut (beiden blessures), Sebastiaan van den Berge en Wilco Jochem (allebei werk) er niet bij. Patrick Berrevoets is namens Brouwershaven de enige afwezige voor de wedstrijd tegen Rillandia en Remon den Boer heeft een liesblessure waardoor de WIK’57-speler niet kan voetballen tegen Vrederust.
Voor de wedstrijd tegen DHV kan ZSC’62-trainer John Tahapary geen beroep doen op Jos Erades.
MZC’11 is voor de wedstrijd tegen Bruse Boys op Jesse van der Linden na compleet. De Bruenaren missen alleen Martijn Lindhout en Michel Maaskant. De vermoedelijke opstelling van beide teams staan vrijdag 12 april in de papieren editie van Wereldregio.

vrijdag 12 april 2019