Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

Monteur W • Installatiebedrijf Deurloo

Vacature monteur W • Installatiebedrijf Deurloo

Installatiebedrijf Deurloo BV is gevestigd op Schouwen-Duiveland en is werkzaam in de regio Zuid-West Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in projecten op het gebied van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installatietechniek en met name in de technieken die een grote rol spelen in de energietransitie, zoals alternatieven voor gasverwarming: warmtepompen, biomassa, waterstof & elektriciteit. We ontwerpen, realiseren en onderhouden complete installaties voor zowel particulieren als opdrachtgevers in de marktsegmenten overheid, semi-overheid, commercieel vastgoed, zorg, onderwijs en industrie.

Installatiebedrijf Deurloo heeft een no-nonsense bedrijfscultuur met als belangrijkste doelstelling: ons vakwerk maken, met plezier.

Monteur W

Functieomschrijving:
Binnen deze zelfstandige job ben je verantwoordelijk voor montage van verwarmings-, luchtbehandelings- en sanitaire installaties, in particuliere, bedrijfs en industriële omgevingen. Ook zal kluswerk, zoals werkzaamheden aan waterleidingen en riolering, vervangen van cv-ketels etc., een onderdeel zijn van de werkzaamheden. Kortom divers, afwisselend en uitdagend..

Het profiel:
Je streeft ernaar om perfect montagewerk op te leveren. Zowel bij particulieren als bedrijven. De daarvoor benodigde technieken zijn je op het lijf geschreven en je hebt naast werktuigbouwkundige kennis ook basiskennis van elektrotechniek. Tevens heb je oog voor detail en werk je volgens de bekende veiligheidsvoorschriften. Je werkt graag in teamverband en hebt een klantgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden. Je bent gemotiveerd om opleidingen te volgen nodig voor het goed uitvoeren van je werk. Bijvoorbeeld een opleiding/cursus monteur warmtepompen. Je vindt het leuk om leerlingen te begeleiden, te motiveren en de kneepjes van het vak te leren en bent inzetbaar als servicemonteur voor de storingsdienst.

Wat bieden wij:
Wij bieden een verantwoordelijke functie in een gezond bedrijf met een informele werkomgeving. Een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en sollicitatie:
Meer informatie over bovenstaande vacature kan worden ingewonnen bij de heer Martijn Deurloo, telefoonnummer 0111 – 41 62 55.
Je schriftelijke sollicitatie met cv kun je richten aan Installatiebedrijf Deurloo BV, t.a.v. de heer Martijn Deurloo, e-mail: werkenbij@deurlooinstallaties.nl

Reageer op deze vacature

vrijdag 22 maart 2019