Sport

Oud-Zierikzeeënaar Koster nog twee jaar bij Willem II

Adrie Koster is na dit seizoen nog twee jaar trainer van Willem II. Met de Tilburgse eredivisionist staat de geboren en getogen Zierikzeeënaar zondag 5 mei in de KNVB-beker tegen Ajax, één van zijn vorige werkgevers.

Koster (foto) trad aan het begin van dit seizoen aan bij Willem II, de club waarvoor hij tussen 1986 en 1991 (eerst als assistent, later even als hoofdtrainer) ook al werkzaam was. Op de website van Willem II zegt de 64-jarige Koster het volgende over de contractverlenging: ,,De samenwerking is mij tot op heden zeer goed bevallen. De club wil blijven groeien en daar maak ik graag onderdeel van uit. Samen met de staf en directie gaan we er de komende jaren alles aan doen om Willem II nog beter op de kaart te zetten”.

woensdag 20 maart 2019