Actueel SD

Inloopavond nieuwbouwplannen Oosterland

Op donderdagavond 21 maart organiseert Zeeuwland een inloopavond rondom de nieuwbouwplannen van Burgemeester van der Havestraat en Koninginneplein.

Ook laat de corporatie deze avond haar plannen van appartementengebouw De Saele zien. Inwoners van Oosterland zijn van harte welkom in het dorpshuis. Zeeuwland heeft plannen om de huidige woningen aan de Burgermeester van der Havestraat (5 t/m 13, 8 t/m 24, 57 t/m 63 en 52 t/m 62) en Koninginneplein (4 t/m 14) te vervangen door nieuwbouw. De corporatie heeft de bewoners hierover al geïnformeerd. Samen met een klankbordgroep (bestaande uit huurders van desbetreffende woningen en een lid van de dorpsraad) heeft de corporatie ontwerpen voor de nieuwbouw uitgewerkt. De eerste plattegronden en impressies zijn deze avond in te zien.

Vernieuwing algemene ruimtes De Saele Daarnaast is Zeeuwland, in samenspraak met bewoners, bezig met de vernieuwing van appartementengebouw De Saele. Hier pakt de corporatie de algemene ruimtes aan, zoals de zaal, entree en gangen. Door deze vernieuwing zorgt Zeeuwland dat het gebouw aantrekkelijker wordt en men plezierig kan blijven wonen. De inloopavond ij het dorpshuis start om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur.

dinsdag 19 maart 2019