Actueel SD

Vader en dochter exposeren samen in Zierikzee

Jan Bart Visser en zijn dochter Barbara van der Steen exposeren tot en met 27 april in galerie BuB-Art in Zierikzee.

De duo-expositie met als titel Foto & Acryl heeft landschappen als onderwerp, voornamelijk in Zeeland en op Schouwen-Duiveland.

Vader en dochter exposeerden in de afgelopen tien jaar al meerdere malen. Het is de tweede expositie in de galerie van Barbara. Zij fotografeert, hij schildert. Na zijn pensioen begon Jan Bart een galerie, deze bestaat inmiddels niet meer. Maar toen Barbara en haar man een voormalig winkelpand kochten, was er zo veel ruimte dat daar een galerie in paste. Sinds een jaar zijn de gezamenlijke exposities nieuw leven in geblazen. ,,Mijn creativiteit en interesse in kunst en fotografie heb ik van hem en het is leuk om daar samen mee bezig te zijn, ieder op zijn/haar eigen manier”, vertelt ze. Lees meer in de krant van deze week.

zondag 17 maart 2019