Sport

Stellendamse koppels pakken laatste prijzen Winter Grutttepikkers

De laatste twee prijzen van een verwaaid en verregend Winter Gruttepikkers zijn naar twee koppels van TV Stellendam gegaan.

Op de ‘finaledag’, vanwege de stormachtige en gevaarlijke omstandigheden met een week uitgesteld, waren de Flakkeese tennissers in de eindstrijd van het mannendubbel E (actuele rating 8,4-9.3) en het gemengd dubbel D (actuele rating 7,2-7,9) beter dan hun Schouwse opponenten. In het mannendubbel E versloegen Peter Krijger en Jacob van Seters het LTC Den Haene-koppel Sonneveld/Vogelaar. John Hage en Jolanda van de Zande-De Valk moesten zondagmiddag op de banen van TV Duiveland hun meerdere erkennen in AndrĂ© de Vogel en Diana Krijger: 3-6 7-6 (8-6) 6-1.
Veel van de uitgestelde finales in Nieuwerkerk zijn niet meer gespeeld, vooral vanwege de beschikbaarheid van de meeste finalisten. Acht finales gaan hierdoor de boeken is als ‘niet gespeeld’.

zondag 17 maart 2019