Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

Servicemonteur W • Installatiebedrijf Deurloo

Servicemonteur W • Installatiebedrijf Deurloo

Vacature servicemonteur W • Installatiebedrijf Deurloo

Installatiebedrijf Deurloo BV is gevestigd op Schouwen-Duiveland en is werkzaam in de regio Zuid-West Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in projecten op het gebied van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installatietechniek en met name in de technieken die een grote rol spelen in de energietransitie, zoals alternatieven voor gasverwarming: warmtepompen, biomassa, waterstof & elektriciteit. We ontwerpen, realiseren en onderhouden complete installaties voor zowel particulieren als opdrachtgevers in de marktsegmenten overheid, semi-overheid, commercieel vastgoed, zorg, onderwijs en industrie.

Installatiebedrijf Deurloo heeft een no-nonsense bedrijfscultuur met als belangrijkste doelstelling: ons vakwerk maken, met plezier.

Servicemonteur W

Functieomschrijving
Binnen deze zelfstandige job ben je verantwoordelijk voor service en onderhoud aan diverse verwarmings- en luchtbehandelingsinstallaties, in particuliere, bedrijfs en industriële omgevingen. Ook zal kluswerk, zoals werkzaamheden aan waterleidingen en riolering, vervangen van cv-ketels etc., een onderdeel zijn van de werkzaamheden. Kortom zeer divers, afwisselend en uitdagend.

Het profiel
Je streeft ernaar om perfect montage, service en onderhoudswerk op te leveren. Zowel bij particulieren als bedrijven. De daarvoor benodigde technieken zijn je op het lijf geschreven en je hebt naast werktuigbouwkundige kennis ook kennis van elektro- en regeltechniek. Tevens heb je oog voor detail en werk je volgens de bekende veiligheidsvoorschriften. Je werkt graag in teamverband en hebt een klantgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden. Je bent gemotiveerd om opleidingen te volgen nodig voor het goed uitvoeren van je werk. Bijvoorbeeld een opleiding/cursus servicemonteur koeltechniek en warmtepompen. Je vindt het leuk om leerlingen te begeleiden, te motiveren en de kneepjes van het vak te leren en bent inzetbaar als servicemonteur voor de storingsdienst.

Wat bieden wij
Wij bieden een verantwoordelijke functie in een gezond bedrijf met een informele werkomgeving. Een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en sollicitatie
Meer informatie over bovenstaande vacature kan worden ingewonnen bij de heer Martijn Deurloo, telefoonnummer 0111 – 41 62 55. Je schriftelijke sollicitatie met cv kun je richten aan Installatiebedrijf Deurloo BV, t.a.v. de heer Martijn Deurloo, e-mail: werkenbij@deurlooinstallaties.nl

Reageer op deze vacature

vrijdag 15 maart 2019