Varia

Twintig mille Oranje Fonds voor schoolbus

Om de overgang naar elektrisch vervoer mogelijk te maken heeft Stichting Schoolbus Zonnemaire 20.000 euro gekregen van het Oranje Fonds.
In 2018 is het schoolbustraject opgestart met twee gebruikte dieselbusjes. Het was van het begin af aan de insteek om het vervoer van de basisschoolleerlingen en buiten de schooltijden ook voor de ouderen, milieuvriendelijk te gaan doen middels honderd procent elektrische bussen. De gemeente is daar voorstander van en deed daarom al eerder een toezegging. Het is de taak van Stichting Schoolbus Zonnemaire de resterende fondsen te verkrijgen. Het bestuur is daarom heel erg blij met de toezegging van het Oranje Fonds, die ernaar streeft dat niemand zich buiten gesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving.

maandag 4 februari 2019