Sport

Stella Boys voornaamste slachtoffer eerste bekerronde ZieZaVo

Stella Boys/’t Centrum is als enige team uit de eerste klasse van de ZieZaVo-competitie in de eerste bekerronde gesneuveld.

Van Klinken Montage speelde beter en kwam tot een 5-2-voorsprong. Stella Boys kwam in de laatste minuut terug tot 5-5 maar een laatste actie van Van Klinken leverde een overwinningsgoal op: 6-5. De bekerwinnaar van vorig jaar, FC Kerkwerve/’t Oliegeultje, had moeite met Grenzeloos/Kort maar uiteindelijk pakte ze alsnog de winst: 4-2. Van Oeveren/ZSC’62, De Strandloper/ Ginsterveld en CS Telecom S.B hadden weinig moeite tegen respectievelijk Strandloper/Ginsterveld 2 (6-3), Vleesboerderij Boot (8-0) en FC Hanse Staalbouw (4-0). Drie ploegen uit de tweede klasse overleefden de eerste bekerronde: Deco Home tegen Fietsoutlet Zeeland (10-1), Motorenboys tegen Clerx Elektrotechniek (5-3) en Stella Boys/’t Centrum 2 tegen DDEZOM (11-0).┬áDe kwartfinale, halve finale en finale worden gespeeld op 13 maart.

donderdag 17 januari 2019