Actueel SD

Rekenen aan Pieter Zeeman kost tijd

De nieuwbouw van Pieter Zeeman en de Meie in Zierikzee gaat een maandje later van start.

Tijdens de aanbestedingsprocedure is geconstateerd dat de deelnemende partijen meer tijd nodig hebben om een zorgvuldige aanbieding te kunnen doen voor de nieuwbouw van de scholen. De gemeente heeft vijf aannemers gekozen die meedingen naar de opdracht. De mogelijkheid tot inschrijving sluit voor de geselecteerde aannemers nu eind februari. Het bieden van deze extra tijd betekent dat de bouw van de nieuwe scholen iets later start, begin juli. De school wordt medio oktober 2020 opgeleverd. In de kerstvakantie 2020/2021 nemen de scholen hun intrek in het nieuwe gebouw, waarna sloop van het huidige gebouw in de kerstvakantie volgt. De buitenruimte is begin voorjaar 2021 helemaal gereed.

woensdag 9 januari 2019