Actueel SD

Buro111 in handen van LNO-directeur

tekstBeeld print+media heeft na het faillissement van Buro111 met ingang van het nieuwe jaar alle activiteiten overgenomen.

De nieuwe eigenaar streeft naar een volledig zelfstandig en autonoom bureau voor strategie, concept en creatie en het behoud van zoveel mogelijk arbeidsplaatsen. tekstBeeld groep heeft meerdere vestigingen ondermeer in Eindhoven, Terneuzen, Tholen en LNO drukkerij in Zierikzee. Wicher Deddens, bestuurder van tekstBeeld Groep: ,,De overname van Buro111 is een mooie uitbreiding van onze activiteiten, maar we zien vooral ook dat het voor een communicatiebureau noodzakelijk is om onafhankelijk te kunnen opereren. Verhuizing naar ons pand tegenover de huidige locatie van Buro111 betekent dat de bedrijfsactiviteit in Zierikzee behouden blijft. Zowel LNO als Buro111 zullen zelfstandig hun klantrelaties onderhouden. Vooral organisatorisch en operationeel zien we natuurlijk wel synergievoordelen’’.
Voor bestaande opdrachtgevers betekent het dat de continuïteit van de dienstverlening van Buro111 is gewaarborgd. Curator Jeroen de Waard: ,,Met de nieuwe eigenaar is een overeenkomst gesloten over alle voorraden, inventaris en intellectueel eigendom. Ik ben erg blij dat we zo snel en doortastend een doorstart hebben kunnen realiseren’.

dinsdag 8 januari 2019