Actueel SD

Stichting GroepenZeeland.nl lanceert Duitse versie

Stichting GroepenZeeland.nl lancert 10 december tijdens haar tienjarig jubileum www.GruppenZeeland.de.

Deze Duitse versie van www.GroepenZeeland.nl wordt door Carla Schönknecht, gedeputeerde voor recreatie in de provinice Zeeland, op deze jubileumdag in het Watersnoodmuseum geactiveerd. Onder het motto ‘Samen Sterk!’ werken ruim dertig groepsaccommodaties verspreid over de gehele provincie Zeeland samen. Het aantal deelnemers stijgt de laatste jaren, maar er is nog ruimte voor groei voor met name groepsaccommodaties gelegen in Zeeuws-Vlaanderen. Sinds 2008 bundelen deze bedrijven hun krachten om samen promotie te maken via de website groepenzeeland.nl.  Door de grote verscheidenheid in bedrijfsvormen wordt op deze manier een provinciebreed aanbod gedaan aan potentiële gasten.

woensdag 5 december 2018