Actueel SD

Roompot zoekt samenwerking met Duinrand

Projectontwikkelaar Machiel Blom van Leisure2B en Jurgen van Cutsem van de Roompot Group BV, hebben hun handtekening gezet onder een nauwe samenwerking.

Roompot Vakanties, met dochterorganisatie Largo Resorts, neemt de verhuur en exploitatie op zich van twee vakantieparken die Leisure2B ontwikkelt. De totale investering voor beide projecten is geraamd op circa 140 miljoen euro. Het gaat om het toekomstige vakantiepark Visserskreek in Wolphaartsdijk en camping Duinrand in Burgh-Haamstede. Hier wil Blom zoals bekend tweehonderd vakantiewoningen neerzetten. Tot grote ontsteltenis van de caravanbezitters op het park, die het veld moeten ruimen. De gemeenteraad moet er nog een besluit over nemen.
Blom is blij met de samenwerking met deze grote, internationaal opererende recreatieonderneming. ,,Dat Roompot Vakanties en Largo Resorts met ons in zee willen, zegt ook iets over de kwaliteit die wij voorstaan’’, aldus Blom. Roompot Vakanties, van oorsprong een Zeeuws bedrijf, krijgt door de samenwerking er op termijn twee Zeeuwse locaties ter verhuur erbij. Blom en Van Cutsem hebben tijdens de ondertekening ook gesproken over gezamenlijke projecten op de langere termijn. Voor beide geldt dat de intentieovereenkomst gaat leiden tot een langdurige samenwerking.

woensdag 10 oktober 2018