Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

Triagist in opleiding • De Zeeuwse Huisartsen Coöperatie

Wij zoeken voor de huisartsenpost locatie Zierikzee een enthousiaste en leergierige:

Triagist in opleiding M/V

De Zeeuwse Huisartsen Coöperatie (ZHCo) is een organisatie van, voor en door huisartsen in de regio Walcheren, de Bevelanden en Schouwen-Duiveland. Binnen de ZHCo werken 60 Triagisten op de huisartsenposten te Goes, Vlissingen en Zierikzee. De Triagisten ondersteunen de huisartsen bij het verzorgen van de spoedeisende huisartsgeneeskundige hulp buiten kantooruren.

Heb jij het MBO niveau 4 diploma doktersassistent of verpleegkundige? Wil je graag werken tijden de avonden, nachten en weekenden? Dan zoeken wij jou! Wij bieden een contract voor bepaalde tijd, voor 8 tot 12 uur gemiddeld per week. Wij bieden jou een interne opleiding aan tot Triagist. Bij het behalen van het diploma tot
Triagist wordt het dienstverband omgezet naar een vast dienstverband.

Interesse? Bekijk de vacature op onze site: https://www.zhco.nl/organisatie/vacatures/ en reageer.

vrijdag 28 september 2018