Sport

Volleybalploegen blij met ZeelandCup

Forza heeft bij de eerste editie van de ZeelandCup flink wat succes geoogst.

Zowel in organisatorisch als sportief opzicht. Het toernooi ter promotie van het Zeeuwse volleybal werd in goede banen geleid door de Schouwse club dat liefst vijf teams met de eerste prijs het Laco sportcentrum zag verlaten.
Het eerste mannenteam van Forza veroverde na een zinderende finale tegen het Goese Mytilus ZeelandCup en werd daarmee gekroond tot ‘kampioen van Zeeland’. De tweede teams van Forza bij de vrouwen en mannen pakten in hun poule op overtuigende wijze de ZeelandCup. Het eerste vrouwenteam van Forza verloor de eindstrijd van Stevo met 2-0.
Bij de jeugdteams veroverde Forza B2 (meisjes) de beker met evenveel gewonnen sets, maar met maar twee setpunten meer dan het Vlissingse VVS’92 B1. In de A-poule voor meisjes ging Forza B1 er opnieuw vandoor met de beker. Mytilus bleek de sterkste bij jongens C1 en dat ook het geval met de jongens B van VVS’92.

donderdag 13 september 2018