Actueel SD

Arduin sluit Zierikzeese vestigingen.

Per 1 januari 2019 sluit Arduin de locaties Jannewekken en D.C. Nobelstraat in Zierikzee.
Vanwege tekort aan geschikt personeel kan Arduin niet langer kwalitatief goede zorg op deze locaties waarborgen, zo laat de organisatie weten. ,,Meer dan een jaar heeft Arduin zich actief ingezet het personeelsprobleem op te lossen. Dit heeft echter niet tot het gewenste resultaat geleid,” zo schrijft ze in persbericht. Wettelijk vertegenwoordigers van de zeven cliënten op deze locaties zijn inmiddels op de hoogte gebracht van de sluiting. Zo ook de medewerkers. In overleg met hen wordt voor elke cliënt een passende nieuwe woonlocatie gezocht. Ook de medewerkers van Jannewekken en D.C. Nobelstraat worden binnen Arduin herplaatst.

woensdag 12 september 2018