Actueel SD

Klein bestuur InZzee staat uitvoering BIZ in de weg

Ondernemersvereniging InZzee wil er maar niet in slagen nieuwe bestuursleden aan zich te binden.

Dat heeft voorzitter Luit Ezinga het gemeentebestuur laten weten. En daarmee komt volgens hem ook de uitvoering van de BIZ in gevaar. De BIZ is een verplichte bijdrage van de ondernemers aan de stad. Met dat extra geld moet Zierikzee verder op de kaart gezet worden. Maar daar zijn bestuursleden voor nodig. Als dat binnen twee jaar niet lukt, komen de plannen in gevaar, zo staat in het gespreksverslag van de gemeente met de ondernemers te lezen. Inmiddels is ook bekend dat InZzee gaat breken met marktorganisator Kroko. Ook de kerstmarkt, die nu gepland staat, wordt met een ander bureau uitgevoerd. Voor ondernemers in de stad zijn er gratis kramen beschikbaar. Het eerstvolgende evenement is zaterdag 15 september. Dan is er een modeparade, waaraan een groot aantal ondernemers meedoet.er wordt en rode loper van maar liefst 750 eter uitgerold.

dinsdag 11 september 2018