Sport

Vermue/Van der Stigchel trekt lijn door op DTT

Jan-Cees van der Stigchel en Rody Vermue (foto) gaan onverdroten door met winnen. 

De winnaars van de 5-dubbelklasse op het Mosseltoernooi zijn namelijk sterk begonnen aan het Dikke Toren-toernooi (DTT) in het mannendubbel A (actuele rating 5,0-5,7). Ze versloegen maandag het als in poule A eerste geplaatste koppel Mark Passchier/Ard Stoutjesdijk met 3-6 6-2 7-6 (9-7).
Meer titelfavorieten legden op de tweede dag van het DTT het loodje. In het vrouwenenkel B (8,9-9,0) verloor Margreet Boot, als eerste genoteerd, met 6-2 6-0 van Esmee Kloosterman, Korrie Hilleman en Wilma Kodde konden hun geplaatste status in het vrouwendubbel D (8,2-8,9) niet waar maken tegen Cindy Don en Jessica Rode (7-6 4-6 6-4) en kwam de als eerste geplaatste Marc le Clerc in het mannenenkel C (6,8-7,5) helemaal niet in actie vanwege een opgave tegen Paul Bezuijen.

dinsdag 10 juli 2018