Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

Binnendienst Medewerker Particuliere Verzekeringen • Veldsink Adviesgroep

Veldsink Adviesgroep Bruinisse zoekt collega!

Twee jaar geleden is B+B Adviseurs in Bruinisse een samenwerking aangegaan met Veldsink Adviesgroep. Met het vertrouwde team van financieel adviseurs werd de dienstverlening voortgezet onder de naam Veldsink Adviesgroep Bruinisse. Iedere dag werken de adviseurs met veel plezier en proberen zij de dienstverlening kwalitatief zo hoog mogelijk te houden. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn ze momenteel op zoek naar een nieuwe collega.

Het gaat om een

Binnendienst Medewerker Particuliere Verzekeringen.

Het kantoor heeft behoefte aan een collega met wat ervaring binnen de branche en de benodigde WFT diploma’s. Iemand die zich kan vinden in de werkwijze van Veldsink: dicht bij de klant en altijd bereikbaar voor vragen en advies!

Harry Aarnoudse, vestigingsmanager van het kantoor, maakt graag kennis met geïnteresseerden. Harry is bereikbaar via haarnoudse@veldsink.nl of via het telefoonnummer 0111 647 510. De volledige vacature is te vinden op de website van Veldsink Adviesgroep, www.veldsink.nl. Natuurlijk is iedereen ook welkom om een keer bij ons binnen te lopen. Het kantoor is, net als voorheen, gevestigd aan de Molenstraat 61!

Reageer op deze vacature

donderdag 21 juni 2018