Sport

Rentier valt in bij promoverend Goes

Thijs Rentier heeft nog een paar minuten mogen spelen bij Goes dat zondag naar de derde divisie promoveerde, het hoogste niveau in het bestaan van de Zuid-Bevelandse club.

De Nieuwerkerker viel zes minuten voor de officiële speeltijd in tijdens de met 0-2 gewonnen wedstrijd tegen Be Quick 1887. Donderdag speelden beide teams 2-2 gelijk op het Goese sportpark Het Schenge. Rentier (midden op de foto) noemde de promotie ‘een wereldprestatie met dit team’, dat eerder al de districtsbeker voor zich opeiste. ,,We zijn verdiend gepromoveerd. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit team en dat ik, ondanks mijn zware blessure, minuten heb mogen maken.” Renessenaar Ray Kroon ontbrak in het tweeluik vanwege een vakantie. (foto René van der Vliet)

maandag 11 juni 2018