Actueel SD

Hockeyclub Schouwen-Duiveland wint ‘tribune’

David Schot lid van Hockeyclub Schouwen-Duiveland en spelend voor Jongens A1, heeft door mee te doen aan de door de Rabobank georganiseerde actie ‘Jouw Clubtribune’ een complete tribune voor zijn club gewonnen tijdens de ChampionsTrophy in Breda.
Gevraagd werd om een gezond recept te delen voor een snack tijdens de rust van een hockey wedstrijd. De snack in de rust is een belangrijk ‘ding’ onder hockeyers. De batterij wordt opgeladen met een kleine versnapering terwijl de tactiek nog eens besproken wordt. David koos voor een Zeeuws recept; een muesli reep met zeewier. Deze viel bij de jury is de smaak, waarmee is hij één van de acht winnaars. Hij wint voor Hockeyclub Schouwen-Duiveland maar liefst 150 kaarten op een eigen tribune bij het door de Rabobank gesponsorde hockeyevenement de Champions Trophy.

Op zondag 24 juni vertrekken de A t/m D teams en begeleiding met bussen richting Breda om 3 wedstrijden bij te wonen. Verder mogen 14 jonge spelers en speelsters mee oplopen met het Nederlands elftal op deze dag, ze krijgen hiervoor allemaal een mooi tenue. De Rabobank heeft als sponsor een lange relatie met de hockeysport. Dit jaar is de Rabobank opnieuw hoofdsponsor van de Champions Trophy. Het evenement vindt plaats van 23 juni tot en met 1 juli 2018 in Breda. De Rabobank positioneert zich als de financiële dienstverlener die gezonde en duurzame voeding hoog in het vaandel heeft staan. Deze actie ‘Jouw Clubtribune’ past bij onze missie: ‘Growing a better world together’.

maandag 11 juni 2018