Actueel SD

Politie op Facebook tijdens druk Pinksterweekend Renesse

Op Zaterdag 19 mei kan de politie in Renesse via Facebook gevolgd worden tussen 21.00 uur en 05.00 uur.

Tijdens deze dienst neemt de politie bezoekers virtueel mee ‘de straat op’ tijdens de Pinksterdagen in Renesse. ,,Wij zullen dit doen door het plaatsen van berichten, foto’s en waar mogelijk filmpjes, ” zo laat de politie weten. Het werkt heel eenvoudig; Klik in het evenement op “geïnteresseerd of aanwezig” en ontvang alle updates/foto’s en andere informatie tijdens de dienst, op de tijdlijn. ,,Via dit evenement zullen we u gedurende de dienst op de hoogte houden van onze meldingen en werkzaamheden voor zover dat mogelijk is (gelet op de privacy). Ook kunnen onze agenten vragen die u heeft beantwoorden over hun werkzaamheden (voor zover het werk het op dat moment toelaat).
De volgdienst start op 19 mei 2018, om 21:00 uur en eindigt op 20 mei 2018, om 05:00 uur.” Op Facebook is de politie te vinden via Politie Oosterscheldebekken,.

woensdag 16 mei 2018