Actueel SD

Leerlingen Pieter Zeeman starten eigen programma

Om verjonging van de medewerkers van Radio Schouwen-Duiveland te stimuleren is de lokale omroep in zee gegaan met enkele leerlingen van Pieter Zeeman.

Lasse Vellema en Javier Pareira Arias zijn begin dit jaar aan hun maatschappelijke stage begonnen bij ROSD. Onder begeleiding van ervaren medewerkers, André van der Voort-van der Kleij en René Plu, zijn Lasse en Javier opgeleid tot radio-programmamakers en is het jongerenprogramma Pimp’d Radio van ROSD herboren. Pimp’d Radio richt zich op de jeugd, in het programma worden de toppers, floppers, nieuwkomers en…. Afvallers van de Top40 ge-draaid en besproken. Iedere zaterdagavond te horen van 19.00 tot 20.00 uur op Radio Schouwen-Duiveland. 107.1 FM – 107.6 Kabel – 107.8 Westhoek

woensdag 16 mei 2018