Actueel SD

Herdenkingsbijeenkomst Eilandzorg

Binnen zorgorganisatie Eilandzorg worden vrolijke en ook verdrietige momenten met elkaar gedeeld.

Zo moet er soms ook afscheid worden genomen vanwege het overlijden van een cliënt aan wie zorg is verleend. Op maandag 28 mei organiseert Eilandzorg een herdenkingsbijeenkomst in het restaurant van zorglocatie De Wieken in Zierikzee. Tijdens deze herdenkingsbijeenkomst worden cliënten die het afgelopen jaar zijn overleden op een respectvolle manier herdacht. Het eerste gedeelte van de bijeenkomst bestaat uit het luisteren naar onder meer een gedicht, een persoonlijk woord, een stuk muziek en naar het noemen van de namen van cliënten die in de afgelopen maanden zijn overleden. Ook is er de mogelijkheid om zelf een bijdrage te leveren tijdens de herdenkingsbijeenkomst. In het tweede gedeelte is er gelegenheid om met elkaar na te praten. De bijeenkomst, die om 19.30 uur begint, is voor iedereen die daar behoefte aan heeft; nabestaanden, vrienden, kennissen en ook medewerkers en vrijwilligers van Eilandzorg.

dinsdag 15 mei 2018