Actueel SD

Gemeente start opruimproef in Dreischor

Het uitvoeringsbedrijf Openbare Ruimte van de gemeente Schouwen-Duiveland gaat samen met partnerondernemers donderdag 17 mei Dreischor schoon en netjes maken.

In één dag wordt de openbare ruimte van Dreischor grondig aangepakt. Van het recht leggen van stoeptegels, het schoonmaken van bebording en lantaarnpalen, tot het schoonvegen van alle straten. Deze opzet – om de openbare ruimte in een dorp of stad binnen één dag op orde te krijgen – is een proef. Het plan is deze werkwijze voort te zetten door elk jaar in twee kernen de hele buitenruimte binnen zo’n kort mogelijk tijd onder handen te nemen. Donderdag geeft wethouder Jacqueline van Burg om 8.00 uur het startsein voor ‘Dreischor Schoon en Netjes. Dit vindt plaats in trefpunt de Dorsvloer.

maandag 14 mei 2018