Sport

Bliek is trots: ,,Heel mooi seizoen gehad”

In de rust van de wedstrijd Sparta-FC Dordrecht waande de eerstedivisionist zich in de finale van de nacompetitie. Vanaf de bank zag Julius Bliek dat FC Dordrecht het in de tweede helft net niet redde.

Sparta speelde zondag op Het Kasteel (foto) met 2-2 gelijk tegen FC Dordrecht en dat was net genoeg om na de 1-2-zege van afgelopen donderdag in Dordrecht het deze week tweemaal tegen Emmen te mogen opnemen voor een plaats in de eredivisie voor het seizoen 2018/2019. Bliek, geboren en getogen in Burgh-Haamstede, viel tien minuten voor het einde in om als extra spits wat te forceren. Immers, bij 2-3 zou FC Dordrecht doorgaan. ,,Dan ga je er vol voor, maar het was helaas niet genoeg.” Ondanks de uitschakeling overheerste de trots bij hem. ,,Ik heb een heel mooi seizoen gehad.”

maandag 14 mei 2018