Sport

Quist naar Bruse Boys

Ingmar Quist verdedigt volgend seizoen de kleuren van Bruse Boys.

De Zierikzeese voetballer heeft dat zaterdag aan de trainer van die club, Marco Groeneveld, laten weten. ,,Een andere club en omgeving zijn weer verfrissend en uitdagend. Daarom trek ik mijn voetbalschoenen weer aan”, reageert Quist (op de foto links). ,,Of ik fit blijf, is de grote vraag”, waarmee hij refereert aan een reden om na de winterstop er voorlopig mee te stoppen. ,,Ik ben sindsdien mijn rug intensief gaan trainen waardoor de klachten zijn verminderd. Bij Bruse Boys speelt mijn goede vriend Michel Maaskant en ook de trainer is een bekende van me. Maar”, voegt de 29-jarige Quist er aan toe, ,,als Arie van der Zouwen (de trainer, red.) niet had verlengd bij MZC’11, was ik misschien daar weer gaan voetballen.”
Met Bruse Boys-coach Groeneveld heeft Quist afgesproken dat hij volgend seizoen niet tegen MZC’11 speelt wanneer Bruse Boys in dezelfde klasse terecht komt. Gezien de uitslagen van zaterdag 12 mei gaat dat hoogstwaarschijnlijk gebeuren. (foto Kees Bin)

zaterdag 12 mei 2018