Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

Chauffeur Portaalwagen • Afval Service Zeeland

Voor ons vestiging in Renesse zoeken wij een

Chauffeur Portaalwagen (Fulltime)

Renewi
Afval Service Zeeland, onderdeel van Renewi, is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalrecycling in Zeeland. Vanuit Renesse zamelen wij bijna alle denkbare afvalstoffen in. Op het eigen sorteercentrum wordt het afval gesorteerd en bewerkt en zodoende geschikt gemaakt voor hergebruik, grondstof of brandstof voor groene energie.

Functie
Je gaat diverse soorten afzetcontainers plaatsen en afvoeren bij verschillende klantlocaties. Je wordt aangestuurd door de afdeling planning, maar werkt zelfstandig. Je bent verantwoordelijk voor het juist en zorgvuldig invullen van de benodigde documenten. In deze functie ben je het visitekaartje van het bedrijf. Structureel overwerk is onderdeel van de functie.

Wij vragen
– In het bezit van rijbewijs CE en code 95
– Bij voorkeur in het bezit van een geldig VVA- 1/VCA – certificaat
– Gemotiveerd, flexibel, verantwoordelijk, bereid tot overwerk, werken op zaterdag
– Representatief, klantvriendelijk, behulpzaam en zorgvuldig

Wij bieden
Een prettige en informele werkomgeving waar een open en collegiale cultuur heerst. We werken met goed materieel. Beloning is conform CAO beroepsgoederenvervoer.

Solliciteren?
Download ons sollicitatieformulier op www.afvalservicezeeland.nl en stuur deze met je motivatie en CV naar planning.afvalservicezeeland@renewi.com Of per post aan Renewi Afval Service Zeeland, Postbus 18, 4325 ZG Renesse.

Voor vragen over de vacatures kun je contact opnemen met telefoonnummer 0111-463626

Reageer op deze vacature

dinsdag 17 april 2018