Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

Allround chauffeur • Afval Service Zeeland

Voor ons vestiging in Renesse zoeken wij een

Allround Chauffeur (Fulltime)

Renewi
Afval Service Zeeland, onderdeel van Renewi, is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalrecycling in Zeeland. Vanuit Renesse zamelen wij bijna alle denkbare afvalstoffen in. Op het eigen sorteercentrum wordt het afval gesorteerd en bewerkt en zodoende geschikt gemaakt voor hergebruik, grondstof of brandstof voor groene energie.

Functie
Jij bent een enthousiaste, betrouwbare en klantgerichte collega die geen uitdaging uit de weg gaat. De functie van Allround Chauffeur is gericht op een verscheidenheid aan werkzaamheden op diverse vrachtwagens. Natuurlijk ben je in het bezit van jouw grootrijbewijs C inclusief Code 95 en een VCA diploma. Je ziet het besturen van verschillende typen wagens als een uitdaging en je kunt jouw werk zelfstandig uitvoeren en controleren. Aantoonbare ervaring met portaal-, kraan- en/of containerwagens is vereist, eventueel aangevuld met vakgerichte cursussen. Ervaring in de afvalbranche strekt tot aanbeveling.

Wij vragen
– In het bezit van rijbewijs CE en code 95
– Bij voorkeur in het bezit van een geldig VVA- 1/VCA – certificaat
– Gemotiveerd, flexibel, verantwoordelijk, bereid tot overwerk
– Representatief, klantvriendelijk, behulpzaam en zorgvuldig

Wij bieden
Een prettige en informele werkomgeving waar een open en collegiale cultuur heerst. We werken met goed materieel. Beloning is conform CAO beroepsgoederenvervoer.

Solliciteren?
Download ons sollicitatieformulier op www.afvalservicezeeland.nl en stuur deze met je motivatie en CV naar planning.afvalservicezeeland@renewi.com Of per post aan Renewi Afval Service Zeeland, Postbus 18, 4325 ZG Renesse.

Voor vragen over de vacatures kun je contact opnemen met telefoonnummer 0111-463626

Reageer op deze vacature

dinsdag 17 april 2018