Sport

De Weerdt weer ‘perfect’

Elvira de Weerdt doet de Zeeuwse bowlingwereld en daarbuiten versteld staan. Amper een dag na haar tweede perfect game knalde ze er een derde tegenaan.

Tijdens de huiscompetitie van bowlingclub Goes gooide ze donderdagavond een perfect game, de derde in haar loopbaan tot nu toe van de 21-jarige bowler uit Zierikzee. Op zich is dat al bijzonder, maar woensdagavond, een dag eerder dus, deed De Weerdt hetzelfde tijdens de interne competitie van de Thoolse Brug in Tholen. ,,Heel bizar. Echt bizar”, noemde ze haar dubbele perfect game. ,,Ik heb geen idee hoe het komt, maar het loopt zo lekker de laatste tijd. Ik ben goed aan de bal, zoals ze dat zeggen in de bowlingwereld.” De Weerdt (foto) gooide haar eerste perfect game twee jaar geleden.

donderdag 5 april 2018