Actueel SD

Nieuwe namen Concert at Sea bekend

Na Sting en Alanis Morisette zijn er vijftien nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van Concert at SEA.

Dat zijn onder andere Guus Meeuwis, Broederliefde, DI-RECT en Van Dik Hout. Het festival is op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 juni op de Brouwersdam. Tickets zijn niet meer verkrijgbaar voor vrijdag en zaterdag.
De volledige line-up is: Sting, Alanis Morisette, BLØF, Racoon, Guus Meeuwis, Ronnie Flex & Deuxperience, Jonathan Jeremiah, Broederliefde, Miss Montreal, Jonna Fraser, Jacqueline Govaert, DI-RECT, Michelle David & The Gospel Sessions, Danny Vera, Wulf, The BlueBirds, TRAUDES, Van Dik Hout, HAEVN, Muyayo Rif, Jim van der Zee, The Dirty Daddies en Wipneus & Pim. Wanneer welke artiest optreedt is te zien op de website www.concertatsea.nl.

WO

dinsdag 13 maart 2018