Sport

Dubbelslag Verbraak op lente-achtig Winter Gruttepikkers

De zesde editie van het Winter Gruttepikkers begon op de eerste dag met sneeuwruimen en eindigde op de negende en laatste dag onder lente-achtige omstandigheden. 

Voordat de zon doorbraak op het tennispark van TV Duiveland moest er zondag op de finaledag nog behoorlijk wat regenwater worden weg gestouwd. Een uur later dan gepland kregen alle finales alsnog hun beslag. Verbraak (op de foto aan service), lid van de organiserende vereniging, sloeg een dubbelslag in de 5-klasse. Met Chris Schoneman versloeg Verbraak in het mannendubbel Zierikzeeënaar Willem Lafeber en Jan-Cees van der Stigchel uit Bruinisse. De krachtsverschillen waren gering: 7-5 7-6 (7-4). In het gemengd dubbel met de Zierikzeese Nina der Weduwen stuitten ze op minder weerstand: Corné Schilperoort uit Zierikzee en Sascha Vermue uit Schuddebeurs kregen met tweemaal 6-2 klop.

WO

zondag 11 maart 2018