Sport

Geen verrassingen in tweede bekerronde ZieZaVo

De tweede bekerronde van ZieZaVo is zonder verrassingen verlopen.

Het duel tussen Deco Home Zierikzee en FC Kerkwerve/’t Oliegeultje was één van de weinige wedstrijden die tot de laatste minuut spannend bleven. Uiteindelijk was de ploeg uit Kerkwerve die zich met 1-2 plaatste voor de kwartfinale. De Strandloper/Ginsterveld startte moeizaam tegen ASZ maar uiteindelijk werd het toch nog 6-1 en LT de Haven had helemaal geen moeite tegen Motorenboys (10-0). Stella Boys/’t Centrum won met 5-0 van De Strandloper/Ginsterveld 2 en Van Oeveren/ZSC’62 scoorde er lekker op los tegen DDEZOM (15-3). Uit de tweede klasse plaatste de ploegen Van Klinken Montage met een 8-3-winst op Fiets Outlet Zeeland en Vleesboerderij Boot won met 4-2 van Stella Boys/’t Centrum 2 met 4-2. FC Hanse Staalbouw had een makkelijke avond met 5-0 winst tegen Faxe. De kwartfinale en halve finale worden op woensdag 28 februari gespeeld.

vrijdag 12 januari 2018