Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

Diverse functies • Profile Car & Tyreservice Rinus Roon

Profile Car & Tyreservice Rinus Roon is een modern en klantvriendelijk bedrijf en al meer dan 30 jaar een begrip op Schouwen Duiveland. Onafhankelijk onderhoud aan alle merken auto’s doen we met veel passie en het is onze ambitie en uitdaging dit tot volle tevredenheid van onze klanten te doen. Onze klantwaardering is 8.2.

Voor onze vestiging Zierikzee zijn wij op zoek naar een

Werkplaats manager (M/V)

Een full time functie met de volgende taken: verantwoordelijkheid voor magazijn en werkplaats, leiding geven, motiveren en enthousiasmeren, controleren, maar ook het verrichten van reparaties en diagnose stellen behoren tot uw taken.


Voor onze vestiging Zierikzee en Middelharnis zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en gedreven

APK (auto)monteur (m/v)

In deze fulltime functie voert u alle voorkomende werkzaamheden uit aan zowel diesel als benzine auto’s. Wij denken hierbij aan een enthousiaste autotechnicus met niveau 3 of de intentie dit niveau op redelijke termijn te behalen.


Voor onze vestiging Colijnsplaat zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en gedreven (aankomend cq junior)

vulcaniseur (m/v)

of iemand die dit wil leren In deze functie zijn de belangrijkste taken, het vulcaniseren van truck- en landbouwbanden en het herstellen en berubberen van axiaal- en loofrollen, loopwielen, palletvorken en allerhande stalen kernen.


Binnen deze veelzijdige functies krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen je vakgebied. Wij werken met een klein team waarbinnen iedereen een belangrijke bijdrage levert en bieden een functie met een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie op: www.rinusroon.nl/vacatures

U kunt informatie vragen of een sollicitatie samen met uw CV sturen naar:

Vissersdijk 46,
4301ND Zierikzee
t.a.v. Evan Neijenhuis
of digitaal naar evan@rinusroon.nl onder vermelding van de desbetreffende vacature.

Reageer op deze vacature

vrijdag 12 januari 2018