Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

Diverse functies • Groep V

Groep V is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van recreatie en chaletbouw. Groep V bestaat uit een aantal verschillende dochterondernemingen: Eurekapark Renesse, Eureka Pearl en Eureka Chaletbouw. Vanwege groei in onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar de volgende functies;

Stratenmaker / Hovenier (fulltime)

Je zult je voornamelijk bezig houden met het aanleggen van bestratingen en heggen knippen op onze parken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het tuin onderhoud en eventuele onderhoud aan werktuigen.

Timmerman (fulltime)

Als timmerman houd jij je bezig met de betimmering van zowel de buitenen binnenkant van de chalets en het plaatsen van de keukens. De chalets worden volledig naar wens gebouwd aan de hand van een tekening zoals door de opdrachtgever besteld.

Elektro Technisch Installateur/ CV (fulltime)

Je werkzaamheden bestaan uit het volledig aanleggen van elektrische installaties, totaal aanleg van CV installatie en de waterleidingen.

Mocht jij geïnteresseerd zijn en over de juiste diploma’s, flexibiliteit en werkervaring beschikken, nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek. Stuur je CV en motivatie voor 27 januari naar info@groepv.com t.n.v. Dhr. J.C. Korendijk.

GroepV
Duinzoom 8
4325 HA Renesse
tel. 0111-728818

Reageer op deze vacature

vrijdag 12 januari 2018