Sport

WIK’57 haalt Zwakhalen, Snoep naar Noad’67 (update)

Wouter Zwackhalen is de nieuwe trainer van WIK’57.

Met ingang van het seizoen 2018/2019 is de oefenmeester de opvolger van Jos Wesdorp op het Kerkwerfse sportpark De Vospit. Momenteel is de 35-jarige Zwackhalen (foto) actief bij OFB uit Ooltgensplaat, zijn woonplaats.
Perry Snoep verruilt na de zomer SKNWK voor Noad’67 en was ook in beeld bij WIK’57 en Duiveland. De trainer uit Bruinisse is in Nieuwerkerk bezig aan zijn tweede seizoen. SKNWK is trouwens bezig met het aantrekken van een nieuwe coach voor 2018/2019: liefst zes sollicitanten zijn er. Van FC De Westhoek en ZSC’62 is nog steeds niet bekend wat respectievelijk Steven Seedo en John Tahapary doen. Bruse Boys en MZC’11 gaan verder met de huidige coaches. Waarom Marco Groeneveld bij Bruse Boys toch doorgaat, staat vrijdag 12 januari in de papieren editie van WereldRegio. Duiveland is momenteel ook bezig met een opvolger voor Anne Smit.

New Figure Weight Loss

donderdag 11 januari 2018