Sport

Kerkhove stunt in Down Under tegen sterke Amerikaanse (update)

Met een zege op de nummer 105 van de wereld is Lesley Kerkhove het kwalificatietoernooi van de Australian Open meer dan goed begonnen.

In de Nederlandse nacht van woensdag op donderdag versloeg de 26-jarige tennisster (foto) Sachia Vickery, een 22-jarige Amerikaanse die als eerste was geplaatst in de kwalificaties. Tijdens de eerste set maakte Kerkhove het haar tegenstander al lastig (6-7), daarna ging het eigenlijk alleen maar beter met de oud-Zierikzeese: 6-3 6-4. De tegenstander in de tweede ronde is Tamara Zidansek, nummer 180 van de wereldranglijst. Kerkhove staat momenteel zelf 175e op de WTA-ranking. Momenteel regent het in Australie: de wedstrijd wordt waarschijnlijk doorgeschoven naar komende nacht.

New Figure Weight Loss

woensdag 10 januari 2018