Actueel SD

Herdenkingsconcert Watersnoodramp

Op 1 februari is het 65 jaar geleden dat de Watersnoodramp grote delen van Zuid-West-Nederland trof.

Jaarlijks herdenkt de gemeente Schouwen-Duiveland in Ouwerkerk de slachtoffers die bij deze ramp omkwamen. Dit jaar vindt er op donderdag 1 februari ook een bijzonder herdenkingsconcert plaats in de Nieuwe Kerk in Zierikzee. Dit herdenkingsconcert wordt uitgevoerd door zo’n 80 muzikanten van heel Schouwen-Duiveland. De organisatie is in handen van Jolanda den Boer en Jaap Everwijn. Organist Marien Stouten verleent eveneens medewerking aan het avondvullende programma. Naast gepaste muziek in het kader van herdenken komt na de pauze het thema hoop aan bod.
De aanvang van het concert is 20.00 uur. Kaartjes voor het concert kunnen vanaf vrijdag 12 januari afgehaald worden aan de balie van het gemeentehuis tijdens de reguliere openingstijden. Er kunnen maximaal twee kaartjes per persoon worden besteld.

New Figure Weight Loss

dinsdag 9 januari 2018