Sport

Mooie gemiddeldes en spel Pankow op ‘Graanbeurs’

Rinus Pankow heeft de tweede ronde van het Graanbeurs-toernooi bereikt.

In poule C met Joop de Fouw, Ton Hamoen en Piet de Jonge verloor de Zierikzeeënaar verrassend alleen van laatstgenoemde. Met mooie gemiddeldes en spel wist Pankow, die van alle deelnemers de meeste caramboles (24) moet maken, iedereen zijn wil op te leggen. In zijn partij tegen De Jonge, die zelden meer biljart, steeg De Jonge boven zichzelf uit en nadat Pankow (foto) een matchbal had gemist, maakte De Jonge de partij uit. Achter Pankow moesten De Jonge en Hamoen uitmaken wie er ook verder ging. De Jonge nam al snel een ruime voorsprong en leek comfortabel zijn partij te winnen. Echter, twee beurten later stond het ineens gelijk na twee series van drie van Hamoen. Uiteindelijk was De Jonge toch de sterkste.
In poule D kon oud-winnaar Philip van der Male onverwacht zijn koffers pakken. In een poule met Peter van der Male, Wim van de Welle en Peter Goedegebuure zegevierde laatstgenoemde verrassend in zijn eerste twee partijen was als eerste door. De Zierikzeeënaar verloor nog wel van Nieuwerkerker Van der Male maar dat verlies kon hij hebben. De strijd voor de andere plaats in de tweede ronde ging tussen twee clubgenoten: Van de Welle en Peter van der Male. Hier bleek dat Van de Welle toch de betere driebander.

New Figure Weight Loss

zondag 7 januari 2018