Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

Makelaar-taxateur • Sinke Komejan Makelaars

Voor onze vestiging Zierikzee zoeken wij per direct een fulltime

Makelaar-taxateur

of studerend hiervoor.

Beschik je over een representatieve uitstraling, ben je proactief, resultaatgericht en flexibel? Ben jij die commerciële kei met goede sociale en communicatieve vaardigheden, dan is Sinke Komejan Makelaars Zierikzee op zoek naar jou! Je komt te werken in een prettige werksfeer met een enthousiast en professioneel team.

Sinke Komejan Makelaars biedt goede arbeidsvoorwaarden en een passende salariëring. Ben jij die m/v waar we op kunnen bouwen? Mail dan je sollicitatie met foto en cv voor 12 januari 2018 naar personeelszaken@sinke.nl. Meer weten? Bel Philip Paul op tel. 0113-251000. Alle sollicitaties worden door ons uiteraard discreet behandeld.

Reageer op deze vacature

vrijdag 22 december 2017