Sport

Turnster Padmos zeer goed voor de dag op Breda Cup

Marika Padmos, de turnster uit Brouwershaven, kan terugkijken op een goed optreden tijdens de Breda Cup, een toestellenwedstrijd.

In haar categorie, de tweede divisie, zette ze de beste brugoefening neer, werd ze tweede op balk en sprong en veroverde Padmos (op de foto tweede van rechts) brons op sprong. Anna Jendrusch (eerste divisie junior), terug na een seizoen blessureleed, behaalde brons op de vloer. Fleur Just (jeugd tweede divisie) won de vloeroefening en pakte zilver op de brug-, sprong- en vloeroefening. Quinty van Oeveren (junior tweede divisie) won de balkoefeing. Tessa Roggeband (jeugd 2 N3) pakte vier ereplaatsen: eerste op sprong en tweede op brug-, balk- en vloeroefening.

Kerstwens reserveren

maandag 4 december 2017