Sport

NK-titel bowler De Weerdt

Voor de eerste keer in haar bowlingcarrière is Elvira de Weerdt Nederlands kampioen geworden.

In een spannende finale versloeg de Zierikzeese in Hoofddorp haar doubles-partner Anne Breems. ,,Echt fantastisch”, zo omschrijft De Weerdt (op de foto in het midden) haar eerste nationale prijs onder de 22 jaar waar ze zich in voorgaande NK’s tevreden moest stellen met tweede en derde plaatsen. ,,Dit is niet te beschrijven.” In Hoofddorp ging De Weerdt als zesde de finale in en wist daarna ternauwernood de topvier te halen. Hierna zette de nummers drie en twee van de plaatsingslijst opzij om in de eindstrijd af te rekenen met favoriete Breems. Met haar zette ze tijdens het NK de kers op de taart door ook de doubles te winnen.
De nationale titels op één dag zijn de tweede grote zege van de 21-jarige De Weerdt in 2017. In mei won ze de finale van het YET-toernooi, een sterk bezet, Europees evenement.

New Figure Weight Loss

zondag 26 november 2017