Actueel SD

The Royal Engineers in voorprogramma Racoon

De Utrechtse band The Royal Engineers, met Rene Geelhoed uit Zonnemare, staat op 24 november in het Klokgebouw in Eindhoven waar zij het voorprogramma van Racoon verzorgt. 

De band speelt in Eindhoven haar grootste show tot nu toe; een buitenkans om hun live-reputatie die al strekt tot in Spanje en de Verenigde Staten waar te maken voor het grote publiek in eigen land. In 2016 verloor de band alles toen hun bandbus op de snelweg afbrandde. In 2017 herpakte The Royal Engineers zich door veel te toeren en een album op te nemen met een titel die de afgelopen periode samenvat: Rock ’n Roll Will Never Let You Down. Deze debuutplaat werd in oktober uitgebracht in een afgeladen zaal in thuisbasis Utrecht.
Het laatste wapenfeit is de gelijknamige single waarin de opa’s en oma’s van de bandleden de hoofdrol vertolken. Een deel van de bijbehorend clip is opgenomen in de gymzaal van Zonnemaire.

dinsdag 14 november 2017