Actueel SD

Peuters Kinderpaleis weer naar In ’t Opper

Een keer in de maand gaan de peuters van kinderopvang het Kinderpaleis in Bru naar zorgcentrum in ’t Opper toe.

Het team vindt het belangrijk dat de peuters in contact komen met ouderen. De peuters ontwikkelen hierdoor sociaal gedrag, leren delen, helpen en samenwerken. De ouderen genieten ook ontzettend van de peuters.

Deze week was het weer zover. De kinderen vinden het altijd erg gezellig bij “de opa’s en oma’s.” Toen ze bij In ’t Opper aankwamen, zagen ze de ouderen al klaar zitten. In de grote zaal en op tafel stonden allerlei leuke spelletjes. ZSe konden ringen gooien, sjoelen en kegels omgooien. Ook liet de activiteitenbegeleiding trots hun nieuwe aanwinst zien: een digitale activiteitentafel. Dit viel onmiddellijk in de smaak bij de kinderen.

dinsdag 14 november 2017