Sport

Duiveland poetst in Willemstad zeperd keurig weg (update)

Duiveland heeft de Zevenbergse zeperd beantwoord met een keurig optreden in Willemstad.

Hadden de voetballers uit Oosterland vorige week een flinke offday tegen Seolto (6-1), zaterdag 11 november waren ze tegen Kogelvangers, tot deze dag nummer zes in de derde klasse B, volledig bij de les. Tijdens het inhaalduel werd het 0-4 waardoor Duiveland Kogelvangers op de ranglijst passeert en nu vierde staat. Het gat op koploper Krabbendijke is best aanzienlijk na zeven wedstrijden: acht punten.
In Willemstad opende Ronald Zwager de score, waarna Barry Steenpoorte, Leen Dooge en Chris Koremans (foto) het kwartet goals completeerden. Zwager: ,,We hebben ons goed hersteld van vorige week. Weinig weggegeven en zelf mooie, uitgespeelde goals gemaakt”.

UITSLAGEN
ZATERDAGVOETBAL
Derde klasse B:
Kogelvangers-Duiveland 0-4 (0-1 Ronald Zwager, 0-2 Barry Steenpoorte, 0-3 Leen Dooge, 0-4 Chris Koremans)

ZONDAGVOETBAL
RESERVES
Vijfde klasse:
sportclub Zierikzee-Dosko 3 5-4
Jong Ambon 3-Ouwerkerk 8-2

zaterdag 11 november 2017