Sport

Duiveland ziet drietal pas na winterstop terug

Duiveland speelt zaterdag 11 november de uitwedstrijd tegen Kogelvangers zonder Leen IJzelenberg, Luuk van Duijn en Wouter de Jonge. Sterker nog, het drietal komt pas na de winterstop terug.

Het duel met Kogelvangers, de nummer vier van de derde klasse B, is een inhaalwedstrijd omdat er enkele weken geleden geen scheidsrechter was. Naast het drietal mist Duiveland-trainer Anne Smit ook Robbert de Bruine (vakantie) en Simon de Bruine (werk).
ZSC’62 is compleet voor de bekerwedstrijd tegen Bruse Boys, dat slechts Domenique van den Berge (blessure) en Koen van den Berge (tweede van drie schorsingen) mist. FC de Westhoek, dat zaterdag bekert bij De Bevelanders, heeft een zo goed als complete selectie: alleen Rick Lifinio geniet van een vakantie

vrijdag 10 november 2017